Erhvervsfotograf – når du skal sælge varer, web eller dig selv

Reklamefotos kan enten være naturlige eller ligne en drøm. Hos Brave er vi meget forsigtige, når vi tager fotos til pressemeddelelser, kundecases, produkt- og webfotos, samt personalebilleder. Som erhvervsfotograf arbejder vi ofte med at billederne gerne må være ærlige. Men skal billedet anvendes i livsstilsbrochure eller arbejder vi med madbilleder, så får billedet naturligvis et helt andet forførende udtryk.

Du skal vælge Brave til dine billeder, hvis du skal have en fotograf som forstår reklamekommunikation. Hos os er spørgsmålet ikke, hvad der skal fotograferes. Spørgsmålet er, hvad skal billedet anvendes til og i hvilken sammenhæng skal du anvende billedet?

Ring til os på 6086 2011 og aftal en tid til dine fotos og dit portræt.

Erhvervsfoto og profilbilleder til Linkedin, Facebook, hjemmesider og brochurer.

En typisk fotoserie, når vi arbejde med erhvervsfoto

Erhvervsfoto af chokolade og fødevarer til magasiner og web.

Erhvervsfoto af unge mennesker. Spontane billeder og opstillinger.

Erhvervsfoto af industri. Anvendes til webkommunikation og beskrivende kundecases.

Erhvervsfoto til avisen og digital annoncering af events.

Produktbilleder, fritlagt til webshop og bannerannoncer.

Bygninger og arkitektur. Anvendes i brochurer og til udstillinger.

Foto af sjov, fest og farver.

Foto af dejlige biler og flot mekanik.

Erhvervsfoto

Hos Brave arbejder vi meget med billedekomposioner og stil i forhold til, hvad billedet skal anvendes til. Kontakt os, så får du billeder, der passe til din tryksag, website, Facebook og Linkedprofil.

Fotostudie

I vores fotostudie udvikler vi præcise billeder af mennesker, fødevarer, tøj, smykker m.m. I fotostudiet kan vi arbejde med forskellige baggrunde, som passer til tøj og produkter. Lyssætningen er meget vigtig og i fotostudiet kan vi sætte det lys, der fremkalder de helt rigtige følelser.

Virksomhedsfoto

Når vi kommer hos dig, finder vi den naturlige belysning og det rette smil i øjnene. Vi tager erhvervsbilleder og billeder af de ansatte i virksomheden.

Eventfotografering

Holder du en konference eller udstilling går vi friskt til deltagerne og tager situationsbilleder. Dette kan vi gøre diskret eller vi kan gøre det underholdene, så der kommer oprigtige smil på læberne.

Ring til Brave om fotografering på telefon 6086 2011 eller skriv på go@brave.dk og vi leverer billeder, der passer til dit budskab.