Inside Nordic

Godt design sælger varen. Men der skal være en vandtæt sammenhæng imellem webdesignet og salgsprocessen. Spendview Tele er et produkt til at styre omkostningerne inden for telefoni og data. Når koncernchefen får en regning fra teleselskaberne, skal han forstå, hvor pengene er blevet af. Spendview Tele er et Business Intelligence produkt, som giver et grafisk overblik over omkostningerne. Ved hjælp af Spendview Tele er der fuldt overblik over udgifterne. Vores opgave var at skabe et troværdigt design, der følger salgsprocessen for sælgerne i Inside Nordic.

Inside Nordic logo
Website design Inside Nordic

Det er vigtigt at forstå salgsprocessen, inden man designer en digital verden. Der skal være en absolut sammenhæng mellem salgsargumenterne, og det kunden oplever. Derfor er strategien blandt andet at udvikle en vifte af produkter, der går under navnet Spendview Family.

Designlinje Inside Nordic
Responsive hjemmeside
Website call to action

Når en kunde har været i kontakt med Inside Nordic, skal de ikke tøve med at købe Spendview Tele. Hjemmesiden har fokus på call to action med nemme bestillingsmodeller.

Inside Nordic brand identity
layout af manual
nyhedsbrev og marketing
Visitkort design
Inside Nordic brand identity Logo
Product brand identity Logo
Product brand identity Logo

Der er anlagt en stringent og præcis strategi for alle produkterne. Designet går igennem hele virksomheden. Det er corporate identity, hvor der er fokus på en oplevelse af ren kvalitet i hvide og grå nuancer samt få farver, som passer til Inside Nordic.