Kragerup Gods

Kragerup Gods sælger gourmetmiddag, bryllup og leg i trætoppene. Vi er meget stolte over at præsentere Kragerup Gods’ nye hjemmeside, som tager udgangspunkt i kundernes købsadfærd. Bliv inspireret af webdesign, stram struktur, stil og fest.

Kragerup Gods website design

Designløsningen tager udgangspunkt i den købssituation, kunderne befinder sig i, når de vil besøge Kragerup Gods. Hvis de skal holde et bryllup, vil de surfe rundt og se godset og alle de andre gode tilbud.

For at mobiloptimere hjemmesiden er menuknappen placeret lige der, hvor tommefingeren sidder. Så er det nemt at finde alt fra konferencer, ophold eller gastronomi.

Hjemmesidens menu indeholder mange punkter. Menuen er inddelt i hovedkategorier og underkategorier. Ved hjælp af denne struktur har de besøgende altid et overblik. Menuen er synlig uanset, hvor på hjemmesiden man befinder sig.

Hvis kunderne vil booke et hotelbesøg eller lege Tarzan i trætoppende, findes der én central købsknap. Det hjælper kunderne til at tage en hurtig beslutning.

Fodboldgolf, kanotur, bue og pil, rundvisning på godset, bustur og koncerter. Kragerup Gods er fuld af fristelser. Søgeknappen er sat midt på siden, så alle kan finde den. Søgeresultater vises med det samme. Søgefunktionen søger logisk på sætninger, ord, stavefejl m.m.