Stenlille Skole

Folkeskolen kan godt trænge til et løft efter en stor skolereform. Stenlille Skole er derfor gået i offensiven og markedsfører skolen med et ord: Faglighed.

Brave og Stenlille Skole blev enige om, at slippe de traditionelle forestillinger om folkeskolen, malet i børnefarver, og vil designe et nyt og seriøst udtryk for den nye folkeskole i Stenlille. Målgruppen er forældre, der skal vælge en ny skole for deres barn og rekruttering af dygtige folkeskolelærere.

Skolen er i løbet af de sidste år blevet renoveret. Den har alt. Der er moderne bygninger med fine naturfaglige lokaler, moderne aula med flotte grønne gulve og naturen er i baghaven. Idrætsbanen ligger til venstre og svømmehallen til højre. Der er fuld fokus på IT og alle har iPads og elektroniske tavler. Men spørgsmålet er, om de kommende forældre kender Stenlille Skole eller om de tænker på den gamle landsbyskole med sure svampe og kridtstøv?

Brand identity til Stenlille Skole
Website design Stenlille Skole
Website strategi Stenlille Skole
Brand farver

Marine blue

Brand farver

Brown and red

Brand farver

Bleached brown

Brand farver

Grey sky

Brand farver

Brown

Logo/emblem

Brave har udviklet et nyt logo for, at markere de store fremskridt der er i Stenlille skole. Det nye brand skal fortælle forældre, at her tager vi børns indlæring seriøst. Samtidig skal den nye identitet tiltrække den nye unge generation af dygtige folkeskolelærere, der ønsker en ambitiøs folkeskole og en arbejdsplads der bliver omtalt med stolthed.

I udviklingsprocessen af et nyt logo har vi stor fokus på storytelling. Vi illustrerer faglighed som den proces der sker i hjerne, når vi får ny viden. Ny forståelse skabes når hjernes neuroner mødes og kobles sammen. Derfor har vi skabt et udtryk, hvor neuroner mødes og der skabes lys. Neuronerne er hvide på en ballanceret blå baggrund. Med denne klassiske farvekombination ønsker vi at skabe et seriøst signal om faglighed. Strategien og det nye brand er dokumenteret for præcist, at forklare tone, følelsen og stemningen med den nye visuelle identitet.

Gavlmaleri logo
Målfast tegning af logo på gavl