Ashley Brereton, adfærdsdesigner

Ashley James Wolfe Brereton
Direktør, Brave

Ashley arbejder med at udvikle nye strategier inden for salg og markedsføring. Over 20 års erfaring med brand kommunikation og konceptudvikling. Den analytiske sans og kreativ fornemmelse fremmer unikke løsninger, som har revolutioneret folkeskolen, og som skaber helt nye standarder inden for adfærdsstyring af mennesker.

Kodeordene er service re-engineering, adfærdsdesign og kommunikation på tværs af medieplatforme. Der er udviklet iøjefaldende løsninger for Lejre Kommune, Ballerup Kommune og Sorø Kommune.

Solid salg og markedsføringsbaggrund markerer sig inden for for business to business. Mange års erfaring inden for eksportsalg, medical devices, bygge- og softwarebranchen, skaber et solidt fundament for at tale business og strategi.

Et international udsyn skaber en bedre forståelse for verden. Ashley er født i England og har blandt andet arbejdet og boet i Polen, Norge, Tyskland m.fl. Ashley har en cand.merc. fra Copenhagen Business School med fokus på consumer behavior og brand developmentet.

+45 5056 4248
ashley@brave.dk
Linkedin
Læs mere om Ashley