Hør om vores erfaring med adfærdsdesign og nudging.

Vi er glade for at møde nye mennesker. Man skal mødes for, at kende hinandens potentialer. Derfor er vi klar til at møde dig og din virksomhed.

Hjertelig velkommen til Brave.

På en god dag smager kaffen godt og teen er varm. Vi er vant til at blive udfordret og har stort indblik i mange virksomheder. Derfor er vi helt sikker på, at du får ny inspiration og noget at tænke over, med hjem.

Det første møde med Brave koster dig kun lidt tid. Men tid er dyrbar, og derfor gør vi det yderste for, at du skal føle dig velkommen, og vi glæder os til at møde dig.

Den blå dør
Vi bor midt på Sjælland i en grøn oase af flot natur. Bygningen er en rød murstensbygning fra 1917 og er placeret i centrum af Sorø By. Hovedindgangen er en blå dør og kontoret er på 2. sal, igennem endnu en blå dør. Der er parkeringsmuligheder til højre for vores bygning.

Hos Brave. Fotograf Sorø. Firmaet Brave. Billede taget af fotograf Ashley Brereton

Kan man bo sådan?
Industrielt design og Bauhuse arkitektur er fantastisk. Vi elsker simpelt skandinavisk design. Det simple design går igen, når vi arbejder for vores kunder. Men nu bor vi i en bygning fra slutningen af første verdenskrig og har derfor valgt, at følge noget af stilen. Vi tror på, at man kan blande nyt og gammelt. Så får du en meget fin historie.

Du kan ikke slå historie.
De nyrige har mange glæder, men én ting de ikke har, det er historie. Det er forskel på en oliesheik der kører en ny Rolls-Royce og en engelsk lord, der er født med en af de originale version fra 1970. Med mindre man lever af ny teknologi og kun skal være innovativ og frisk, så er det godt, at have lidt historie. Her er vores historie. Brave begyndte i 2011 og hed dengang Sorø Reklame. Før det, var det et konsulentbureauet drevet af Ashley Brereton, etableret i 2004.

Fotograf Sorø. Firmaet Brave. Billede taget af fotograf Ashley Brereton Rolls Royce

Når du går fra mødelokalet og ind i produktionen, lander du i den moderne efterfølgeren til den berømte Bauhouse-stil, nemlig IKEA. Vi har IKEA møder og moderne PC’ere. Til sidst kommer du i vores multirum. Her holder vi workshops, seminar og producerer film.

Nudging hos Brave

I konferencelokalet kan  du blive klog. Vi taler om strategi, branding, digitalt og naturligvis nudging. Der er udsigt til Sorø Klosterkirke, men  herfra vil du mest se film, høre foredrag og se powerpoints.

I produktionslokalet spiller vi kunden er kongen. Vi håber du vil være med. Så kommer vi med gode råd, stærke argumenter og lytter til din udfordringer og dine erfaringer.