Fotograf i Sorø. Firmaet Brave. Billede taget af fotograf Ashley Brereton
Fotograf Sorø. Firmaet Brave. Billede taget af fotograf Ashley Brereton
Fotograf i Sorø. Ashley Brereton, fra firmaet Brave

Fotograf i Sorø centrum

Søger du en fotograf i Sorø til portrætter eller erhvervsfotos? Hos Brave tager vi foto af mennesker, produkter og events. Når vi tager foto har vi fokus på, at tage billeder som passer til formålet.

Ring til Brave og hør hvornår du kan få en tid i vores fotostudie eller hvornår vi skal komme til dig. Vi er rimelig i pris og lave gode billeder, der passer til dig. Det koster ikke noget at spørge.

Telefon: 6086 2011
Email: go@brave.dk

 

Se de mange billeder her i galleriet

Fotograf i Sorø med sans for mennesker og erhverv

Skal dine fotos anvendes på Linkedin, Facebook eller skal du have billeder af ansatte? Skal du anvende billederne på web eller skal de anvendes til tryksag? Helt afhængig af formålet, fremmer vi de rigtige farver og stemning, så din virksomhed og budskabt står klart.

Billeder med sans for medier

Når vi kombinere billeder, går vi meget op i den efterfølgende beskæring af billeder og har fokus på Det gyldne snit og Fibonacci spiral. Vi er meget opmærksom på at arbejde med en forgrund, mellemgrund og en baggrund til dine billeder. Så får dine billeder den perfekte dybe og et forførende udtryk.

Hvorfor skal du anvende Brave til fotografering?

Fotografering er baseret på godt håndværk. Flotte klare billeder, der fortæller din historie. Hos Brave er vi meget optaget af, hvad billedet skal anvendes til. Skal billedet anvendes til opmærksomhedsmarkedsføring, branding, købsfacilitering eller skal billederne på web, webshop eller anvendes på udstilling? Afhængig af formålet, lægger vi en klar billedestil, der passer med kommunikationsmålet.

Fotograf i Sorø med sans for Photoshop

Vi efterbehandler billederne i Photoshop for at få de helt rigtige farver, belysning og skygger. Vi kan gøre ansigter yngre, smukkere og tyndere. Vi kan også fremhæve øjne og læber. Vi kan også arbejde med skygger og få meget stærke personlige udtryk. Vi tryller med beskæringen og renser billedet for støj. Naturligvis har vi styr på farvekoderne, afhængigt om billedet skal anvendes i en tryksag eller på web.

Fotostudio i Sorø

Når vi tager produktbilleder eller portrætbilleder, gør vi det i vores eget fotostudie. Her kan vi sætte det perfekte lys og vi har den tid det tager for, at få et godt og naturligt portræt. Du kan vælge imellem en sort eller hvid baggrund. Alternativt kan vi efter fotograferingen, sætte lige præsis den baggrund, du kunne tænke dig.

Kontakt os om pris og arbejdsmetode.

Telefon: 60862011
Email: go@brave.dk