Den kloge folkeskole

Folkeskolen kan godt trænge til et løft efter en stor skolereform. Derfor er Stenlille Skole gået i offensiven og markedsført skolen med ét ord: Faglighed.
I konkurrence med privatskoler

Stenlille Skole ligger lidt udenfor Alfavej, lidt ude på landet. Alligevel kan skolelederen se, hvordan forældrer kører forbi skolen og afleverer deres børn i den nærmeste private skole.

Logo og grafisk design. Logogdesign. Kommunikationsstrategi. Stenlille Skole Logo
Designprojekt med Brave

Brave og Stenlille Skole blev enige om, at slippe de traditionelle forestillinger om folkeskolen – malet i børnefarver.  Vi ville designe et nyt og seriøst udtryk for den nye folkeskole i Stenlille.

Målgruppen er forældre, der skal vælge en ny skole for deres barn og skolen vil gerne kunne rekruttere dygtige folkeskolelærere.

Skolen er, i løbet af de sidste år, blevet renoveret. Den har alt. Bygningerne er moderne med fine naturfaglige lokaler, flot aula med grønne gulve og naturen er i lige i baghaven. Idrætsbanen ligger til venstre og svømmehallen til højre. Der er fuld fokus på IT og alle har tablets og elektroniske tavler.

Men spørgsmålet er, om de kommende forældre virkelig kender Stenlille Skole eller om de tænker på den gamle landsbyskole med sure svampe og kridtstøv?

Løsning: Den kloge skole

Brave har udviklet et nyt logo for tydeligt at markere de store fremskridt, der er sket på Stenlille skole.

Det nye brand skal fortælle forældre, at her tager vi børns indlæring seriøst.

Samtidig skal den nye identitet tiltrække den nye unge generation af dygtige folkeskolelærere, der ønsker en ambitiøs folkeskole og en arbejdsplads der bliver omtalt med stolthed.

Storytelling

I udviklingsprocessen af et nyt logo har vi stor fokus på storytelling. Vi illustrerer faglighed som den proces der sker i hjernen, når vi får ny viden.

Ny forståelse skabes når hjernens neuroner mødes og kobles sammen. Derfor har vi skabt et udtryk, hvor neuroner mødes og der skabes lys.

Neuronerne er hvide på en balanceret blå baggrund. Med denne klassiske farvekombination ønsker vi at skabe et seriøst signal om faglighed.

Herunder kan du se hvordan det nye logo ser ud. Hvordan det er indbygget i hjemmesiden og på brochurer, visitkort m.m.

Stenlille Skole er nu den kloge skole med fokus på faglighed.

Logodesign. Grafisk design. Kommunikationsstrategi til folkeskolen. Udført af Brave
Grafisk design til folkeskolen. Brochure, logo og pay off. Stenlille Skole – nyt design, kommunikation og web

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.