Om Brave

Du skaber en bedre verden

Vi arbejder med nudging og adfærdsdesign. Herigennem hjælper vi dig til at gøre verden til et bedre sted – det er vores mission. Der skal mod til at gå mod strømmen og arbejde med nudging og adfærdsdesign. Vi tør godt vise dig en ny vej, når du vil påvirke mennesker.

Selvfølgelig kan vi den klassiske kommunikation, udvikle kampagner og bukke internettet i SEO og designe verden i flotte og blændende farver. Men når du vil ægte forandring, så skal der mod til at tænke nyt og den vare, tør vi godt levere hos Brave.

Nudging handler om psykologi. Snak med Brave om Nudging. Vi laver også Nudging-projekter.

Den blå dør

Vi bor midt på Sjælland i en grøn oase af flot natur. Bygningen er en rød murstensbygning fra 1917 og er placeret i centrum af Sorø By. Hovedindgangen er en blå dør og kontoret er på 2. sal, igennem endnu en blå dør. Der er parkeringsmuligheder til højre for vores bygning.

København. Her vil vi meget gerne mødes med dig. Vi har personale både i København og Korsør. Der er ikke et sted på Sjælland vi ikke kommer. Vores kunder er på hele øen og ofte tager vi over broen til Fyn og Jylland. 

brave blådør adresse. Brave konsulentbureau i Sorø. Nudging og adfærdsdesign.

Vil du mødes med os?

Kender du allerede til et problem der skal løses i din virksomhed, kan du herunder, booke et 2-timers møde med os, i Sorø. Vi har kaffe og mågestellet klar til du kommer. Er datoen optaget, kontakter vi dig for en anden dato 😉

Skal vi ringe til dig?

Modtag 9 gratis e-mail lektioner i nudging & adfærdsdesign

Forstå hvordan du kan få indflydelse på mennesker. Se de gode eksempler. Du får både teori og løsninger.

Vi vil gerne ringe til dig