Brave - nudging og adfærdsdesign

Brave er et konsulenthus 

Nudging handler om psykologi. Snak med Brave om Nudging. Vi laver også Nudging-projekter.

Brave er specialister i  nudging og adfærdsdesign. 

Brave er et konsulentbureau. Vi hjælper stat, kommune og organisationer med at ændre adfærd på mennesker.

Vi hjælper vores kunder med at designe et fysisk koncept eller kommunikation, der sikrer at mennesker ændrer adfærd, ændrer holdning eller overholde givne regler, værdier eller kultur.  

Rådgivning og konsulentassistance

Brave skaber hurtige resultater med nudging og adfærdsdesign.  

Vi løser konkrete projekter hos vores kunder. Det skaber hurtige målbare resultater. Hos Brave arbejder vi med en bred vifte af adfærdsændringer. Her anvender vi den nyeste forskning og adfærdspsykologi.

Vores unikke arbejdsmetode er at anvende nudging og adfærdsdesign. Grundlæggende forstår vi, hvordan mennesker tænker og handler. Her kan du få inspiration til hvad vi arbejder blandt andet arbejder med:

  •  Analyse af brugeroplevelsen og navigationen i og omkring museumer, borgercentre, rådhuse, biblioteker og sygehuse. Læs.
  • Sådan skaber du arbejdsglæde, trivsel og  sikkerhed i skolen, på byggepladsen, i produktionen og bandt medarbejderne. Læs.
  • Få sat handling på de ord der beskriver din vision, mission eller kulturværdier i din organisation. Læs.

Vi underviser, afholder workshops og holder foredrag i adfærdsændringer og frivillig adfærd. Herigennem bliver vores kunder dygtige til at styre adfærd hos mennesker og påvirke deres beslutninger.

Vi analyserer problemer og kommer med resultater

Brave leverer analyser, konkrete værktøjer og fysisk design til vores kunder, så de har redskaber til at overbevise mennesker om at tage en ny eller bedre beslutning.

Formålet er at få mennesker til at handle nu, med det samme. 

Kunderne og opgaverne er altid forskellige. Men problemet er altid det samme. “At ændre adfærd på mennesker”: 

  • Det er kommunen der vil skabe større trivsel på skolen.
  • Det er borgercenteret som vil have borgerne til at komme til tiden.
  • Det er kantinen der skal betjene 2000 gæster, hurtigt.
  • Det er biblioteket som ønsker flere gæster.
  • Det er fabrikken der vil have en god sikkerhedskultur. 
  • Det er ….

Brave har implementeret adfærdsdesign i mange danske virksomheder, regionen og kommuner. F.eks. har vi arbejdet med Novo Nordisk, Slagelse Sygehus, Frederiksberg Kommune og en lang række andre offentlige institioner og interesseorganisationer.

Se flere referencer og brancher her.

Brave er etableret i 2007. 

Vi hedder Brave, fordi vi er modige og derfor forsigtige. Vi er forsigtige, når vi vil ændrer adfærd på mennesker. Du skal tilmed være meget høflig, når du ønsker at skabe frivillig adfærd. Men resultaterne er gode.

Brave er et brandnavn under firmaet Wolfe, cvr.  27537731.

Ændr menneskers adfærd med nudging og adfærdsdesign

I Brave designer vi mere handling, mindre snak.
Uanset om du ønsker at skabe mere trivsel, færre arbejdsulykker, bedre hygiejne eller noget helt fjerde, så kan du med fordel benytte dig af nudging og adfærdsdesign. 

Med mange vellykkede projekter bag os, står vi klar til at hjælpe dig. Vi får mennesker til at flytte sig og skaber målbare og synlige resultater.

Vi arbejder med nudging & adfærdsdesign

Indenfor nudging og adfærdsdesign, påvirker du menneskers adfærd i det øjeblik, hvor handlingen skal tages. Det skaber hurtige adfærdsforandringer.

Vi tager udgangspunkt i det uperfekte menneske. Det vil sige, vi tror på at mennesker altid vil det gode. Det er dog ikke altid, at de er i stand til at gøre det rigtige. Derfor har de sommetider brug for et kærligt puf i den rigtige retning.

Vi har fokus på at adfærd skal ske frivilligt og derfor arbejder vi ikke med straf og belønning. I stedet hjælper vi mennesker med at handle med det samme. Det giver meget bedre resultater.

Brave designer handling

Ved at kombinere solid videnskabelig forskning om mennesket med praktiske værktøjer, flytter vi mennesker. Vi skaber den adfærd du ønsker. Når du ønsker den. Det vil sige, vi designer mere handling, mindre snak.

Kontakt os og lad os sammen flytte mennesker derhen, hvor du ønsker dem

Den blå dør

Brave bor midt på Sjælland i en grøn oase af flot natur. Bygningen er en rød murstensbygning fra 1917 og er placeret i centrum af Sorø By. Hovedindgangen er en blå dør og kontoret er på 2. sal, igennem endnu en blå dør. Der er parkeringsmuligheder til højre for vores bygning.

Kan du ikke komme på besøg, så er der ikke et sted på Sjælland vi ikke kommer. Vores kunder er på hele øen og ofte tager vi over til Fyn og Jylland. 

brave blådør adresse. Brave konsulentbureau i Sorø. Nudging og adfærdsdesign.

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.