Om Brave

Du skaber en bedre verden

Vi arbejder med nudging og adfærdsdesign. Herigennem hjælper vi dig til at gøre verden til et bedre sted – det er vores mission. Der skal mod til at gå mod strømmen og arbejde med nudging og adfærdsdesign. Vi tør godt vise dig en ny vej, når du vil påvirke mennesker.

Brave er etableret i 2007 af Ashley Brereton. Brave er et brandnavn under Wolfe, cvr.  27537731.

Nudging handler om psykologi. Snak med Brave om Nudging. Vi laver også Nudging-projekter.

Ændr menneskers adfærd med nudging og adfærdsdesign

I Brave designer vi mere handling, mindre snak.
Uanset om du ønsker at skabe mere trivsel, færre arbejdsulykker, bedre hygiejne eller noget helt fjerde, så kan du med fordel benytte dig af nudging og adfærdsdesign. 

Med mange vellykkede projekter bag os, står vi klar til at hjælpe dig. Vi får mennesker til at flytte sig og skaber målbare og synlige resultater.

Vi arbejder med nudging & adfærdsdesign

Indenfor nudging og adfærdsdesign, påvirker du menneskers adfærd i det øjeblik, hvor handlingen skal tages. Det skaber hurtige adfærdsforandringer.

Vi tager udgangspunkt i det uperfekte menneske. Det vil sige, vi tror på at mennesker altid vil det gode. Det er dog ikke altid, at de er i stand til at gøre det rigtige. Derfor har de sommetider brug for et kærligt puf i den rigtige retning.

Vi har fokus på at adfærd skal ske frivilligt og derfor arbejder vi ikke med straf og belønning. I stedet hjælper vi mennesker med at handle med det samme. Det giver meget bedre resultater.

Vi designer handling

Ved at kombinere solid videnskabelig forskning om mennesket med praktiske værktøjer, flytter vi mennesker. Vi skaber den adfærd du ønsker. Når du ønsker den. Det vil sige, vi designer mere handling, mindre snak.

Kontakt os og lad os sammen flytte mennesker derhen, hvor du ønsker dem

Den blå dør

Vi bor midt på Sjælland i en grøn oase af flot natur. Bygningen er en rød murstensbygning fra 1917 og er placeret i centrum af Sorø By. Hovedindgangen er en blå dør og kontoret er på 2. sal, igennem endnu en blå dør. Der er parkeringsmuligheder til højre for vores bygning.

Der er ikke et sted på Sjælland vi ikke kommer. Vores kunder er på hele øen og ofte tager vi over broen til Fyn og Jylland. 

brave blådør adresse. Brave konsulentbureau i Sorø. Nudging og adfærdsdesign.

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.