Arbejdsmiljø

Styrk dit arbejdsmiljø med adfærdsdesign

Med nudging og adfærdsdesign kan du øge sikkerhed, skabe færre arbejdsulykker og styrke det psykiske arbejdsmiljø.

Bedre arbejdsmiljø med adfærdsdesign

Et bedre arbejdsmiljø skal designes. Det er ikke nok at formulere et godt arbejdsmiljø på papir. 

Et godt arbejdsmiljø handler om kerneydelsen – hvad er det medarbejderne arbejde med og hvordan foregår processen. Herefter kan du analysere de indre og ydre faktorer. Men kerneydelsen skal være intakt.  

Det er arbejdsprocessen der skal analyseres. Når du har fat om fundamentet kan du arbejde med nudging og adfærdsdesign for at skabe et godt arbejdsmiljø.

Kontakt os
Ashley Brereton er nudgingekspert og adfærdsarkitekt. Afholder uddannelser i nudging og adfærdsdesign. Workshops og foredrag i nudging og adfærdsdesign. Fungerer også som Facilitator, speaker og modrator​ for events.

Ring 6086 2011 hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bruge adfærdsdesign til at skabe et bedre og/eller sikkert arbejdsmiljø.

Vi kan hjælpe dig med:

Arbejdsulykker koster dyrt

Ifølge arbejdstilsynet koster en arbejdsulykke i gennemsnit 58.400 kr.

En arbejdsulykker koster nemlig dig som arbejdsgiver udgifter til både løn ved fravær, rekruttering og oplæring af ny medarbejder.

Størstedelen af arbejdslukker sker inden for Industri, forsyning og byg og opstår oftest ved fald mod en genstand og fysisk og psykisk overbelastning.

Med adfærdsdesign kan du ændre menneskers adfærd.  Ofte skal der ikke meget, men virkningen kan være så meget desto større i form af fravær af ulykker.

Med adfærdsdesign kan du skabe en sikker arbejdsplads og designe dig til nul arbejdsulykker.

Nul arbejdsulykker skal designes

Du kan ikke tale alle arbejdsulykkerne væk. Nul arbejdslukker skal designes i omgivelserne. 

Svaret på, hvordan du skal designe omgivelserne, finder du i adfærdspsykologien.

Ved at forstå menneskets underliggende adfærdspsykologi, kan du næsten magisk, få folk til at gøre, hvad du gerne vil have dem til.

Foredrag: Sådan designer du større arbejdsglæde

Hvad driver egentlig os mennesker til at arbejde og hvorfor er det dig, der skal designe dine medarbejderes eller kollegaers arbejdsglæde.

Satser du på motivation som dem primære faktor til forandring? Så risikerer du at fejle.

Selvom motivation er en næsten uundgåelig faktor, når det drejer sig om, hvad der driver mennesker til at arbejde, er motivation på mange områder en dårlig strategi, når du vil skabe langvarige forandringer og arbejdsglæde.

I stedet skal du satse mere på adfærdsdesign!

Nudging uddannelse og adfærdsdesign hos Brave. Nudgingprojekter. Viden om nudging. Nudgingeksperter

Mindre støj med adfærdsdesign

Storrumskontorer er enten en velsignelse, der fremmer et godt arbejdsmiljø eller også er det en forbandelse som rodfæster sig i hukommelsen og gør det svært at arbejde.

Arbejder du i et støjfyldt miljø, kan adfærdsdesign bidrage til at skabe målbare resultater både i form af mindre støj og større produktivitet.

En ny toiletkultur, giver trivsel i folkeskolen

I Brave udbyder vi bl.a. konsulenthjælp til folkeskoler. Her kaster vi nyt lys over alle aspekter af at drive et offentligt toilet, samt vejleder i at skabe en god toiletkultur.

Dette arbejde har medvirket til, at Brave i 2017 vandt Hygiejneprisen for udviklingen af Danmarks bedste skoletoiletter. 

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.