Design og indretning

Adfærdsdesign og arkitektur skaber handling i rummet.

Ved hjælp af adfærdspsykologi og designmetoder, designer og indretter vi rum og bygninger, der giver en bestemt adfærd eller følelse.

Få din ønskede adfærd med den rette indretning ​

Dårlig eller manglende hygiejne kan koste dig dyrt både økonomisk og på trivselsmålingerne. En dårlig hygiejne forringer både effektivitet, indlæring, trivsel og kan koste dyrt i sygemeldinger. 

Med adfærdsdesign kan du designe nye og bedre hygiejneprocesser for de samme penge årligt. 

Kom i kontakt med os
Ashley Brereton er nudgingekspert og adfærdsarkitekt
Ring 5056 4248 og hør, hvordan vi kan kan hjælpe dig med at bruge adfærdsdesign til at øge hygiejnen på din arbejdsplads.
Vi kan hjælpe dig med:

Få din ønskede adfærd med den rette indretning

Ved hjælp af adfærdspsykologi, designer vi rum, der giver en bestemt adfærd eller følelse. Vi designer f.eks. skolelokaler, borgercenter, indgangspartier og toiletter.

Alle har svært ved at forestille sig et potentielt udseende af et rum, bygning eller et andet arkitektonisk udtryk. Derfor visualiserer vi altid den fremtidige forandring. På den måde, sikrer vi at, alle opnår en klar og fælles forståelse og at vi har mulighed for, i fællesskab, at diskutere eventuelle ændringer eller justeringer.

Når vi designer rum, gør vi bl.a. brug af et designbegreb, der hedder Salience. Begrebet kan på dansk oversættes til Fremhævelse, dvs. ved at fremhæve et skilt eller et område, så har du gjort det salient. Salience tager udgangspunkt i, at vi mennesker har begrænset kapacitet til at tænke og derfor har virkemidlet stor effekt på vores adfærd. Hvis du vil have mennesker til at have en bestemt adfærd, bør du derfor gøre den ønskede adfærd meget tydelig. Med andre ord, skal det være meget bemærkelsesværdigt, entydigt og gerne monumentalt som et alter. Så hjælper og definerer du klart, hvad der skal ske.

Se godt ud og sælg for en million

Din udstillingsstand skal være en kundemagnet. Designet skal være i top. 

Med adfærdsdesign kan du gøre din udstilling til en kundemagnet.

Læs hvordan vi har hjulpet Danish Care Technology med at designe deres logo, web, udstillingsstand og meget mere

Brave har lavet roll-up til Danish Care Technology til deres messestand. Udvikling af farver og logo og kommunikationsstrategi. Brave fra Sorø

Fastholdelse af rengøringsservicen

Der er ikke nogen som interesserer sig for rengøring. Rengøring er højst interessant på regnearket og står til endnu en besparelse. Spørgsmålet er hvordan du kan få de lokale politikere til at interessere sig for rengøring.
Første trin i fastholdelse af den kommunale rengøring er at arbejde med adfærdsbegrebet reciprocitet. Det betyder at skabe gensidig forpligtelse. Det gør du ved at give en gave. 

Adfærdsdesign. Oprydning med nudging og adfærdsdesign i offentlige rum. Nudgingprojekter og adfærdsdesignprojekter udviklet af Brave.

Arkitektur og adfærdsdesign skaber handling

Navigation i bygninger. Find vej i bibliotek og på jobcenter. Tal med Brave og projekter om navigation og wayfinding.

Når vi arbejder med design og indretning, kommer adfærdsaspektet altid først. Vi designer rummet således at det giver den  ønsket adfærd. Dernæst kommer æstetik, funktion og design. 

Find vej i bygninger. Navigation i bygninger. Navigation på borgercenter og navigation på Bibliotek. Navigation med nudging og adfærdsdesign.

Billedet er et før og efter billede af et navigationprojekt på et bibliotek og borgerservice. Her har vi skabt et enklere udtryk og bedre navigation, samtidig med at vi har bibeholdt bygningens flotte arkitektoniske valg.

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.