Digital adfærd

Webdesign der skaber adfærd

Du har behov for et ambitiøst og kundeorienteret webbureau. Vores styrke som webbureau er vores kreative og strategiske tilgang til udvikling og implementering af ny teknologi, som f.eks. webdesign til hjemmesider og webshops. Dernæst er det vigtigste formål med webdesign at kommunikere med Google.

Hos Brave kan du få erhvervsmæssigt sparring. Det at drive kunde til en moderne web, kræver forretningsforståelse, uanset om du ønsker et responsivt webdesign, en ny hjemmeside eller en webshop.

Webdesign er mere end design og farver

Hos Brave er du i sikre hænder. Vi udvikler webdesign, der enten får dig til at “stå ud” fra alle konkurrenterne eller webdesign der placerer dig sikkert i en bestemt branche. Sammen guider vi dig til den bedste løsning for dit webdesign.

Teknologien flytter sig hurtigt og det samme gør trends inden for design. Hos os får du en kvalificeret dialog omkring farver og billeder. Skal du have et klassisk look eller er du på vej mod fremtiden? 

Du får et bud på, hvordan nutidens web ser ud og hvad fremtiden byder på af nyt webdesign. Samtidigt skal dit design hænge sammen med dine produkter, dine værdier og det billede du vil sende til dine kunder, borgere eller medlemmer. 

Webdesign går fra computerdesign til mobildesign

Webdesign til mobiltelefon og ipad udvikles hos Brave. WordPress. Hjemmeside. Webshop. Brave

Webdesign flytter sig med lynes hast. I dag bør du have en hjemmeside der er optimeret mod mobiltelefoner. Det er Google der dikterer at de optimere mobiltelefonen først, dernæst desktop computere. 

Derfor flytter designreglerne og grafiskdesign sig over mod de mobile enheder. Nu designes hjemmesider ud fra skærme på mobiltelefoner og dernæst over til storskærme på skrivebordet.

Tal webdesign med os

Googleoptimering og webdesign

Webdesign i Sorø hos firmaet Brave.. WordPress. SEO optimering. Kom først på Google. Adwords og google annoncer

Google er din nye kunde. Det er Google der bestemmer at dine kunder, borgere eller medlemmer skal finde dig på nettet. Formålet er at blive synlig i konkurrencen mod millioner af andre hjemmesider.

Med udgangspunkt i dine kunder arbejder vi seriøst på at optimere din hjemmeside, så den er kendt hos Google. 

Din side skal tale direkte med Google. Den skal kobles direkte op til Google BusinessGoogle Analytics og Google Search console og måske skal du arbejde med Google+. Med andre ord er webdesign ikke blot et spørgsmål om god smag og flot design. Webdesign handler især om at kommunikere med Google.

Content markedsføring og webdesign

Webdesign kræver tekstindhold og billedafkodning, så Google forstår dit budskab. Hvis Google skal finde dig skal dine sider struktureres på en helt bestemt måde. 

Du skal have et stort udbud af sider, der kommunikerer meget præcist til Google. Siderne skal have en helt bestemt opbygning og et helt bestemt indhold. Webdesign drejer sig om at strukturere dine sider og skrive indhold, der er lavet til dine brugere OG tiltrækker Google. Brave hjælper dig med at styre indholdet og lave en strategi for din side.

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.