CV

Ashley Brereton

Ashley Brereton, fra konsulentfirmaet Brave. Arbejder med nudging og adfærdsdesign.

Ashley Brereton arbejder med at udvikle nye strategier inden for salg, markedsføring og adfærd. Herunder anvendelse af nudging og adfærdsdesign. Over 20 års erfaring med brand kommunikation og konceptudvikling. Den analytiske sans og kreativ fornemmelse fremmer unikke løsninger, som har revolutioneret folkeskolen, og som skaber helt nye standarder inden for adfærdsstyring af mennesker.

Kodeordene er service re-engineering, nudging, adfærdsdesign og kommunikation på tværs af medieplatforme. Der er udviklet iøjnefaldende løsninger for Lejre Kommune, Ballerup Kommune, Frederiksberg Kommune  og Sorø Kommune.  

Solid salg- og markedsføringsbaggrund markerer sig inden for business-to-business. Mange års erfaring inden for eksportsalg, medical devices, bygge- og softwarebranchen, skaber et solidt fundament for at tale business og strategi.

Et international udsyn skaber en bedre forståelse for verden. Ashley er født i England og har blandt andet arbejdet og boet i Polen, Frankrig, Norge og Tyskland. Ashley har en cand.merc. fra Copenhagen Business School med fokus på Consumer behavior og Brand development.

Ashley arbejder i dag som Direktør og konsulent hos Brave. Kontoret er i Sorø. Privat bor Ashley på Nørrebro i København. Det giver en helt unik forbindelse i mellem land og by.

Ashley er medlem af Rotary, hvor der netværks imellem mennesker og udvikles humanitære projekter der gavner lokalt og i udlandet. Ashley er optaget i Rådet for bedre hygiejne. Råde beskæftiger sig med vidensindsamling om hygiejne og har eksisteret siden 2008.

T:+45 5056 4248
E: [email protected]

Læs mere om Ashley Brereton på LinkedIn;
Du er velkommen til at forbinde med mig på LinkedIn. 

Nudging med Ashley fra Brave. Nudgingekspert. Førende nudgingekspert. Adfærdsdesigner hos Brave

Vil du tale med Ashley? – book et møde

Kender du allerede til et problem der skal løses i din virksomhed, kan du herunder, booke et 2-timers møde med os, i Sorø. Vi har kaffe og mågestellet klar til du kommer. Er datoen optaget, kontakter vi dig for en anden dato 😉

Modtag 9 gratis lektioner i nudgingFå redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.
Skal vi ringe til dig?
Tryk her