Ashley Brereton. Nudgingekspert. Adfærdsdesigner. Ashley Brereton er indehaver af Brave, der arbejder med nudging og adfærdsdesign.

Ashley Brereton

Ashley Brereton arbejder med adfærd og nudging. 

Han arbejder som speaker og rådgiver inden for kommunikation, ledelse og arbejdsmiljø.  Ashley er uddannet cand. merc. i  forbrugeradfærd.  Han arbejder med adfærdsdesign og projekter for kunder, der vil forandre verden og mennesker. 

T: 60862011
E: go@brave.dk 

"Du skaber en bedre verden
med nudging og adfærdsdesign"
Ashley Brereton. Ashley Brereton arbejder med nudging og adfærd. Han er specialist i adfærdsdesign og adfærdspsykolog. Ashley Brereton er speaker og holder foredrag. Foredrag handler om mennesker og deres adfærd
Ashley Brereton
Adfærdsdesigner

> 500 foredrag

> 30 års erfaring

> 300 referencer

Ashley Brereton er en oplagt foredragsholder

Nudginguddannelse hos Brave. Nudging og adfærdsdesign. Nudgingprojeker udvikles i samarbejde.Nudgingkursus. Adærdsdesign kurus til kommuner

Kendte foredragsemner

Ashleys foredrag handler altid om mennesker. Mennesker som skal motiveres, forandres og mennesker der skal finde lykken på arbejde og der hjemme. Temaerne er nudging og adfærd. Indholdet drejer sig om frivillig adfærd, kommunikation og arbejdsglæde.

Foredrag, Adfærdspsykologi. kurser, nudging, adfærdsdesign. Nudgingkursus. Nudgingforedrag. Arbejdsglæde og menneskeadfærd. Kursus og workshop fra Brave. Se www.nudging.nu. På billedet nudgingekspert Ashley Brereton. Afholder uddannelser i nudging og adfærdsdesign. Workshops og foredrag i nudging og adfærdsdesign. Fungerer også som Facilitator, speaker, modrator​, vært for events. Forbrugerekspert. Adfærdspyskologi.

Tilpasset foredrag

Du er igang med en forandringsproces eller du har brug for at få debat om jeres værdier, service, kultur, unge, skoler eller kommunikationsstrategi? Så kan du bestille et tilpasset foredrag hvor der er fokus på forandringer og som lægger op til gode diskussioner.

Workshop med Ashley Brereton. Ashley Brereton fra Brave. Ashley Brereton arbejder med adfærd og nudging. Her i en workshop med unge mennesker.

Workshop og kursus

Forandringer kommer ikke af sig selv. Derfor kan du få workshops og kursus målrettet dit publikum. Her tager vi udgangspunkt i dine problemstillinger. Ved hjælp af værktøjerne inden for forandringsledelse, nudging og adfærdsdesign forsøger vi at komme med løsningsmodeller, hvor alle har været involveret.

Lyt med når Ashley Brereton fortæller om adfærd og nudging

Sammen med Emil Thorup

Et udvalg af projekter med Ashley Brereton

brugerrejse brugeroplevelse navigation på museum. Brug af nudging og adfærdsdesign til brugerrejser. Wayfinding på museum. Brugerundersøgelse på et museum.

Wayfinding på Moesgaard Museum

Når kundetilfredsheden skal være i top, så er det ikke nok med en udstilling om mennesker i verdensklasse. Ashley Brereton har medvirket til adfærdsanalyser af, hvordan gæsterne kommer rundt på museet. Resultatet af adfærdsanalysen er massere af film og foto af gæsternes adfærd. Det giver med 100% et helt andet billede af menneskeflowet og den oplevet lykke, på et af Danmarks flotteste museer.

Brugeradfærd og fødevarer. Kantinen skal anvend nudging for at få en god brugeroplevelse. Brugeradfærden afhænger af hvordan du indretter kantinen. På billedet ses smørrebrød som betjenes af personalet.

2.000 mennesker skal spise mad kl. 12

Det kan godt være maden smager fantastisk. Men hvordan er den indre lykke hos dem der går ned i kantinen? Efter 5 dages arbejde fandt Ashley Brereton og hans teams over 100 små justeringer i den store kantine hos Nordea Bank. Opgaven blev udført for ISS, som driver kantinen.

Affaldssortering på kommunen med nudging og adfærdsdesign. Dette eksempel er fra Lejre Kommune.

Affaldssortering

Kan du overleve som en kommunal rengøringsservice, hvis du gør rent? Svaret er selvfølgelig nej. Konkurrencen er ben hård og du skal vise dit værd. Du skal være bedre end de private selskaber. Hos Lejre kommune, begyndte det med at rydde op på kontorene og få affaldet sorteret. Ikke af rengøringspersonalet, men af brugerne. Rengøringen faciliterende at processen blev gjort smart og meget synligt. Nu var det ikke længere blot et rengøringsservice, men første ved til et bedre arbejdsmiljø og grøn opstilling.

Nudging I folkeskolen. Nudging af elever. Nudging af elever og lære til at passe på skolen.

3.000 skoleelver gør rent på skolen

Adfærd og nudging handler om at skabe de rette rammer for at får den ønsket adfærd hos eleverne. Lige nu er der 3.000 elever der gør rent på de danske folkeskoler. Nu er der handling bag ordene. "Du skal passe på skolens ejendom". Projektet er lavet i samarbejder med kommuner, børn og rengøringspersonalet fra forskellige rengøringsfirmaer. Ashley Brereton er hovedarkitekten i projektet.

Brugeradfærd på sygehus og hospitaler. Navigation og wayfindig gør en bedre brugeroplevelse.

Den syge skal hurtig frem på sygehuse

Alle katte er sorte om natten. Således er det også, at finde vej til den rigtige sygeseng. Er du rigtig alvorlig syg, kan du værken huske hoved eller hale. Derfor skal din gang og dit værelse, have en helt præcis signatur, så du kan finde dit værelse. På væggen har vi skrevet hyggelige citater om livet og om lykken. Får når du er rigtig syg, så skal dem der besøger dig have et lille håb med på vejen.

Find vej i bygninger. Navigation i bygninger. Navigation på borgercenter og navigation på Bibliotek. Navigation med nudging og adfærdsdesign.

Fremtidens bibliotek skal designes

Hvem skal bruge biblioteket i fremtiden? Hvordan får vi ungdommen til at åbne en bog? Findes der et bibliotek om 100 år. Svart er ja. Selvfølgelig gør der det, men det skal gøres attraktivt, nemt og moderne. Det skal målrettes helt bestemte gæster og vi skal bestemt ikke have alle på biblioteket. 


Det skal være ekslusivt og spændende at gå på biblioteket. Ashley Brereton var med til at rådgiver og designe biblioteker for Lolland Kommune.

Facilitator, speaker og moderator

Ashley Brereton fungerer ofte som facilitator, speaker og moderator i forbindelse med workshops, events, kursus og foredrag. 

Udgangspunktet er ofte et afsæt inden for adfærdsdesign og nudging. Men også hjælp til mere muntre forsamlinger f.eks. speed networking for erhvervsfolk, dilemmapanel i folkeskolen, folkemøder m.m.

Få hjælp til dit event. Få en speaker, facilitator eller moderator. 

Kursus i kommunikation hos Brave. Lær nudging og adfærdsdesign. Hvad er nudging og hvordan anvendes nudging i hverdagen. Godt kommunikationskursus. Nyt kursus i kommunikation.
Ashley Brereton. Moderator, speaker og facilitator. Workshop med Ashley Brereton. På billedet arbejder vi på en innovations workshop hvor vi skal arbejde med nudging og adærdsdesign. Se også www.nudging.nu. Afholder uddannelser i nudging og adfærdsdesign. Workshops og foredrag i nudging og adfærdsdesign. Fungerer også som Facilitator, speaker og modrator​ for events. Forbrugerekspert.
Facilitator og workshop
Ashley Brereton hos TV2 News. Nudging og adfærdsdesign. Kommunikaion og PR bureau. Brave ved hvordan det er at være i medierne. PR der virker.
Samtale om nudging og adfærdsdesign hos TV2 News
Ashley Brereton i debatpanel. Emnet er skole og forældre og adfærd og nudging. Afholder uddannelser i nudging og adfærdsdesign. Workshops og foredrag i nudging og adfærdsdesign. Fungerer også som Facilitator, speaker og modrator​ for events. Forbrugerekspert.. Ashley er ekspert på adfærd med elever i folkeskolen
Debatpanel om dilemmaer om skole og forældre
Ashley Brereton. Moderator til events. Ashley Brereton er moderator på folkemødet.
Facilitator til folkemøde
Ashley Brereton hos rådet for bedre hygiejne. Debatpanel om nudging og adfærdesdesign. TV optræden. Debatpanel om adfærd og mennesker. Debatpanel med Kosmetik og hygiejnebranchen. Afholder uddannelser i nudging og adfærdsdesign. Workshops og foredrag i nudging og adfærdsdesign. Fungerer også som Facilitator, speaker og modrator​ for events. Forbrugerekspert.
Ashley Brereton i debatpanel med Kosmetik og hygiejnebranchen

Ashleys grundlæggende filosofi om adfærd og mennesker

Forandringer

Min grundholdning er, at pisk og gulerod er de sidste redskaber, du skal anvende, når du vil forandre mennesker og deres adfærd.  Du skaber tvang eller meget målrettet adfærd, der ikke altid tjener dig og dit team i virksomheden, det bedste på langt sigt er, at arbejde med adfærd for at fremme den rette vej.

Ashley Brereton. Nudgingekspert fra Brave. Ashley Brereton står med en bog i hånden hvor der står Adfærdsdesign. Afholder uddannelser i nudging og adfærdsdesign. Workshops og foredrag i nudging og adfærdsdesign. Fungerer også som Facilitator, speaker og modrator​ for events. Forbrugerekspert.

Adfærd og nudging

Nudging er at skabe frivillig adfærd. Det er skønt ,når der er en mening med arbejdet og at alle kan se formålet med at gøre et stykke arbejde.  Adfærdsdesign er at ændre omgivelserne, så mennesker vælger at handle. Det er ofte en nemmere vej, end blot at anvende kommunikation.

Ashley Brereton, foredragsholder, kursusleder, På billedet ses Ashley Brereton fra Brave, Afholder uddannelser i nudging og adfærdsdesign. Workshops og foredrag i nudging og adfærdsdesign. Fungerer også som Facilitator, speaker og modrator​ for events. Forbrugerekspert. Ashley Brereton er cand.merc

Små skridt er vejen frem

Når du skal arbejde med forandringer af f.eks. virksomhedens værdier, ændring af en serviceorganisation eller få et bedre flow på et musen, skole eller kantine.  Så vil jeg anbefale at du tænker stort, men handler småt. Så får du de bedste resultater.

Foredrag om adfærdspsykologi og mennesker

Foredrag, Adfærdspsykologi. kurser, nudging, adfærdsdesign. Nudgingkursus. Nudgingforedrag. Arbejdsglæde og menneskeadfærd. Kursus og workshop fra Brave. Se www.nudging.nu. På billedet nudgingekspert Ashley Brereton. Afholder uddannelser i nudging og adfærdsdesign. Workshops og foredrag i nudging og adfærdsdesign. Fungerer også som Facilitator, speaker, modrator​, vært for events. Forbrugerekspert. Adfærdspyskologi.
Tryk på billedet og læs om foredrag

Se de mange referencer på foredrag om nudging og adfærdsdesign.

Alle foredrag tager udgangspunkt i menneskeadfærd.

Løsningerne omkring menneskeadfærd bevæger sig omkring psykologi, nudging og adfærdsdesign

Vil du tale med Ashley?

Kontakt

Sidder du allerede inde med en udfordring, der skal løses i din virksomhed eller kommune, er du meget velkommen til at booke et møde. Her kan vi diskutere metoderne omkring nudging og adfærd i forhold til den opgave du skal løse.

Hos Brave får du en frisk kop kaffe og mågestellet er klart til du kommer. Der er parkering til højre for Brave. Parkeringspladsen hedder “Byvolden”.

Kommer du med tog til Sorø Station kører bussen fra stationen. 
 5 min. efter du er ankommet hos Brave. Du kører 2 stop og står af på Holberg Arkaden. 

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.