Ashley Brereton

Ashley er direktør i Brave, cand.merc. i forbrugeradfærd og arbejder som adfærdsarkitekt.

Ashley Brereton er nudgingekspert og adfærdsarkitekt

"Du skaber en bedre verden"​

Det er udgangspunktet for de projekter Ashley Brereton løser med adfærdsdesign og nudging.

Adfærdsdesign er at designe verden, så det fremmer en helt bestemt handling. Nudging handler om at skabe frivillig adfærd blandt mennesker.

De typiske kunder er virksomheder og kommuner, som gerne vil påvirke adfærden hos mange mennesker. Her er der god økonomi i at fokusere på frivillig adfærd og trivsel.

Med over 20 års erfaring skaber Ashley ægte adfærdsforandringer hos mennesker som kan ses, måles og vejes. Der er skabt iøjnefaldende løsninger for f.eks. Lejre kommune, Ballerup Kommune, Frederiksberg Kommune og Sorø Kommune.

Med stor passion afholder Ashley foredrag og kursus i nudging og adfærdsdesign. Formålet er at fremme forståelsen for adfærd, som er et stærkt værktøj, når du vil skabe ægte forandringsledelse. Deltagerne er medarbejdere fra Novo Nordisk, Rockwool, Velux og mange flere.

Nudging med Ashley fra Brave. Nudgingekspert. Førende nudgingekspert. Adfærdsdesigner hos Brave

nudging.nu kan du læse de artikler Ashley skriver om nudging og adfærdsdesign. Her kan du også modtage 9 gratis online nudgingtips om mennesker, psykologi, adfærd og resultater.

Du er altid velkommen til at forbinde med Ashley på LinkedIn. Her får du alle de aktuelle historier og masser af gode historier om, hvordan du skaber en bedre verden med nudging og adfærdsdesign.

T: 5056 4248
E: ashley@brave.dk

Vil du tale med Ashley?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Ashley. Sidder du allerede inde med en udfordring der skal løses i din virksomhed eller kommune, er du meget velkommen til at booke et møde. Her kan vi diskutere metoderne omkring nudging og adfærd i forhold til den opgave du skal løse. Hos Brave får du en frisk kop kaffe og mågestellet er klart til du kommer. Der er parkering til højre for Brave. Parkeringspladsen hedder “Byvolden”. Kommer du med tog til Sorø Station, kommer vi selvfølgelig og henter dig. Vil du heller tage bussen kører den fra Sorø Station 5 min. efter du er ankommet. Du kører 2 stop og står af på Holberg Arkaden. Normalt er det bus 421. Men tjek venligst køreplanen.
Modtag 9 gratis lektioner i nudgingFå redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.
Skal vi ringe til dig?
Tryk her