Visuel Design der skaber adfærd

Grafisk design med gennemslagskraft

Skal du have en klar brandingstrategi, der giver genklang og adfærd? Så skal du have et visuelt udtryk og tekster der sælger.

I Brave kan vi hjælpe dig med tryksager af enhver art: menukort, bøger, årsberetninger. Vi håndterer design, indretning, tekst, foto, branding og meget mere. 

Skal dit kontor have nye budskaber eller skal du have nye skilte, som passer sammen med dine værdier og som giver dig den adfærd som du ønsker?

Vi udvikler grafisk design, indretter dine lokalter og folierer dine vægge med flot design og skriver budskaber, så de kan huskes af dine kunder og  personale. 

Med adfærdsdesign og nudging skaber vi med den kommunikation og interiørdesign ny adfærd blandt mennesker, kunder og borgere.

Vi arbejder med grundlæggende forståelse af menneskepsykologi og oversætter denne viden til grafiske budskaber, der skaber en forudsigelig adfærd. 

Design af skoletoiletter. Her på Skolen ved Søerne. Gårdtoiletter – nu Banen. Et efterbillede
Find vej i bygninger. Navigation i bygninger. Navigation på borgercenter og navigation på Bibliotek. Navigation med nudging og adfærdsdesign.

Udvalg af visuelt materiale der skaber adfærd

Christina, Grafiker, Art director. Adfærdsdesign og nudging. Visuelt design

Tal visuelt design med os

Få din ønskede adfærd med visuelt design

Her kan du se et eksempel på, hvordan et firma der arbejder med hjælpemidler får ny emballage, udstillingsmateriale der relancerer alle deres produkter. 

Du er meget velkommen til at kontakte Brave og få en uforpligtende dialog om grafisk identitet og kommunikation og adfærd.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.