ADFÆRDSDESIGN og nudging

Adfærdsdesign og nudging handler om at tænke i adfærd

Adfærdsdesign og nudging handler om at tænke i adfærd og mindre i følelser. Helt konkret handler det om at skabe en adfærdsændring, der både kan ses og måles. 

Adfærdsdesign og nudging resultater

Danmarks bedste skoletoiletter kommer ikke af sig selv. Der skal tænkes i både børne- og voksenadfærd og ikke mindst nudging.

Ved hjælp af adfærdsdesign forstod politikerne betydningen af rengøring i Lejre Kommune. En kampagne om kulturværdier, der gav politisk opmærksomhed.

Den kommunale rengøringsafdeling får fantastisk APV. Arbejdsglæden skabes vha. nudging og adfærdsdesign. Samtidigt er produktiviteten ekstra høj.

Klart budskab – kan det flytte en adfærd?​

Fra visioner til handling. Et æble er med til at alle husker Gert. Derfor blev Gert Jørgensen Borgmester.

Adfærdsdesign og nudging handler om at flytte menneskers adfærd. Herefter kommer den ægte motivation og følelse

Adfærdsdesign og nudging er en bestemt arbejdsmetode og en bestemt måde at løse problemer på. Metoden tager udgangspunkt i videnskaben om mennesket og dets adfærd.

Når man arbejder med nudging og adfærdsdesign, handler det om at tænke i adfærd. Helt konkret handler det om at skabe en adfærdsændring der både kan ses og måles.

Adfærdsdesign og nudging kan derfor skabe målbare og synlige resultater.

Adfærdsdesign vs. nudging

adfærdsforandringer med nudging og adfærdsdesign

Adfærdsdesign og nudging, tager begge udgangspunkt i de seneste 60 års forskning i den menneskelige adfærd. Alligevel er der betydelig forskel på de to adfærdsændrende tilgange.

 

Hvad kan du bruge adfærdsdesign og nudging til?

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvor du kan bruge adfærdsdesign og nudging. Især adfærdsdesign er næsten overalt.

  • Når du køber kaffe i 7-Eleven.
  • Når du handler ind i supermarkedet.
  • Når du bestiller din rejse på nettet.
  • Når du skal købe ny mobiltelefon.

Nudging bruges ofte der, hvor du ønsker at få mennesker til at yde en frivillig indsats.

Mens adfærdsdesign bruges alle de steder, hvor du gerne vil have mennesker til at gøre en bestemt handling enten til egen vinding eller for modtagers.

Afspil video om Adfærdsdesign og nudging. Kursus i adfærdsdesign og nudging. Ashley Brereton fra Brave forklarer forskellen på nudging, kommunikation og adfærdsdesign.

Vi giver dig viden, værktøjer og øver dig i processen, så du/I kan arbejde med adfærdsdesign og forandringsledelse i praksis.

Afspil video om Foredrag om nudging. Foredrag om menneskeadfærd og psykologi. Et nudgingforedrag som kan købes online. Et nudgingforedrag på 1 time. Udviklet af Ashley Brereton fra Brave. Se www.nudging.nu

Kom på kursus i adfærdsdesign og nudging hos Brave. Et kursus i nudging og adfærdsdesign giver dig et nyt værktøj til at løse rigtig mange opgaver.

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.