Elever passer på folkeskolen og skaber et godt arbejdsmiljø

Elever tager ansvar for folkeskolen. De hjælper rengøringen. Miljøteam er udviklet af Brave. Trivsel i folkeskolen. Få hjælp hos Brave

Elever tager ansvar for folkeskolen

Så er Miljøteams og elevrengøring igen i aviserne. Det er historien om klamme toiletter, der sælger. Det er et alvorligt problem i folkeskolen. På skolerne er tommelfingerreglen den berømt 20-80 regel. Nemlig at 20% af toiletterne ikke er gode, men det fylder 80% i hovederne på eleverne.

Desuden tales der om at elever skal passe på skolen. Men der er meget lidt handling bag. Brave har udviklet et koncept, hvor 3.000 elever passer på folkeskolen. Mere handling og mindre snak. Det giver flot APV hos rengøringspersonalet og trivsel hos eleverne.

Skoleelever og trivsel i folkeskolen. Udført i samarbejder med rengøringen vha. miljøteskeder. Det giver god APV. Brave

DR skriver også om konceptet. De har forstået et af de vigtige elementer i at motivere eleverne på deres præmisser – nemlig at lade eleverne høre musik, når de gør rent i klasseværelset. Der er kommunikation mellem rengøringsafdelingen og eleverne. Det skaber ægte sammenhold og resultater i klasselokalet. Det får eleverne til at passe på folkeskolen.

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.