Rengøringskvaliteten er steget

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Nudging og rengøring. Adfærdsdesign. Forandringer af brogere, elever og ansatte med nudging og adfærdsdesign. Nudging resultere i rengøringsprisen til Brave

Brave har vundet rengøringsprisen

Hvad ved reklamefolk om rengøring? Svaret er alt eller intet. Men vi forstår, at rengøring ikke handler om nullermænd og rengøring til en billig kvadratmeterpris. Det handler om hygiejne og færre sygedage på arbejdspladsen.


Læs mere om nudging og adfærdsdesign

Vi udvikler strategier for servicevirksomheder

Ring til Brave og vi vil fortælle dig mere om, hvad det egentlig handler om.

Rengøring og nudging

Vi har vundet Rengøringsprisen, fordi vi har fået folkeskolens elever til at elske rengøring. Vi har fået rengøringsassistenten og eleverne til at samarbejde. Således har vi fundet få værdifulde minutter, der kan anvendes til endnu en rengøring af skoletoiletterne. Det giver et bedre indlæringsmiljø for eleverne og bedre arbejdsmiljø for rengøringsassistenterne. 

Se mere på miljøteam.dk og 
www.renmesse.dk samt hygiejnefokus.dk.

Et andet fokus på rengøring

Jørgen Espiritu Kjeldsen, Direktør, Hygiejnefokus udtaler:

Baggrunden for indstillingen er jeres “Miljøteams projekt”, som i sin enkelthed er ganske banebrydende for rengøringsbranchen. Begrundelse for indstilling er følgende: – Deres produkt/projekt giver en bedre rengøring og arbejdsmiljø til samme pris – Rengøringsassistenten kan nå sit arbejde og nå at soignere toiletterne en ekstra gang. – Eleverne føler ansvar for deres klasseværelse. (klargøring af lokale til rengøring) – Det bliver lettere, hurtigere og sjovere at være i miljøteam end det var at være duks. – Eleverne føler sig taget alvorligt, når vi udstyrer dem med “voksne” redskaber. – Rengøringsassistenterne føler sig taget alvorligt, når vi har lyttet til deres problemer.

Læs hvordan Lejre kommune arbejder med rengøring
Brave modtager Hygiejneprisen

Hold dig opdateret

Læs flere artikler

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.