Nudging af børn – det kan vi godt

Ulækre skoletoiletter. Problemer med skoletoiletter. Brave løser problemerne med skoletoiletter i folkeskolen. www.brave.dk

Nudging af børn er en særlig diciplin

Skal du samarbejde med børn og hjælpe dem til et bedre miljø på skolen. Så kan du arbejde med nudging og adfærdsdesign.

Når du arbejder med børn skal du være meget direkte i din kommunikation. Du skal være meget tydelig. Det er ikke en god idé at arbejde med synonymer eller tro de har viden om et bestemt emne. Nudging skal være KISS – Keep It Super Simple.

Til gengæld kan du skabe glæde i en helt folkeskole og få borgmesteren til at udtale sig om projektet.

Læs mere om nudging og adfærdsdesign >>

Vi udvikler nudgingkampagner til servicevirksomheder

Ring til Brave og vi vil fortælle dig mere om, hvad det egentlig handler om.

Borgmester

Politik og kommunikation. Valgkampagne – Borgmester Gert jørgensen. Udført af Brave. Kommunikationsstrategi og foto udført af Ashley Brereton. Konsulentbureau Brave.

Borgmester Gert Jørgensen er glad for elevrengøring og udtaler sig om elevrengøring i folkeskolen:

“Alle kommunens folkeskoler fik etableret miljøteams i alle klasser. De nye miljøteams – som består af fem elever, som har tjansen i en måned af gangen – har ansvaret for at gøre klasselokalet klar til rengøring.

Til dette har eleverne fået professionelt udstyr, som gør rengøringstjansen lettere og mere hygiejnisk. Miljøteamets indsats gør det lettere for rengøringsassistenterne at udføre deres arbejde, så de sparer tid og derfor kan nå at give skoletoiletterne en ekstra omgang i løbet af dagen.

En enkel løsning på et problem, som alle skolebørn i hele landet kender til – nemlig ulækre skoletoiletter. “Sorø-modellen” – som den blev døbt i TV2 har tiltrukket stor opmærksomhed både fra pressen og fra kommuner landet over. Tak til vores superseje skoleelever, som viser, at unge mennesker nu til dags ikke er bange for at svinge “Swifferen” og tage et medansvar for deres omgivelser!

DR fortæller om en bedre skoledag

Brave har udviklet flere projekter i folkeskolen, som giver bedre hygiejne og trivsel. At arbejde med nudging og adærdsdesign er ikke blot et par klistermærker, så har du en ny adfærd. Det kræver god forståelse for service-redesign, strategi, kommunikation og implementering.

Vi vil gerne ringe til dig

Modtag 9 gratis lektioner i nudging

Få redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.