projekter

Ingen troede det kunne lade sig gøre

Har du et projekt, hvor du vil forandre mennesker? Har du brug for stærk kommunikation der skal afsætte spor i bevidstheden hos dem du vil påvirke? Så vil vi gerne byde ind med vores erfaring, så du får et godt projekt. 

Herunder kan du se nogle af de gode projekter vi har udført. Nogle af dem er meget modige. Men det kan vi lide. Det giver genlyd i samfundet og stor glæde for vores kunder. 

Design af skoletoiletter. Måling af tilfredshed med skoletoiletter. Brave er eksperter i skoletoiletter. Udvikling af skoletoiletter og trivsel.

TV-avisen viser en vinder​

Trivsel i folkeskolen. Ballerup kommune og Braves koncept, Toilet Heaven vises i DR TV Avisen.

På Christiansborg Slot​

Rådet for Bedre Hygiejne, uddeler Hygiejneprisen, i Landstingssalen på Christiansborg. Slot. I samarbejde med Ballerup Kommune har vi fået elever til at vaske hænder og få høj trivsel i folkeskolen.

Den kommunale afdeling​

Ved hjælp af nudging forstod politikerne betydningen af rengøring i Lejre Kommune. En CSR kampagne, der gav politisk opmærksomhed.

Skoletoiletter

Brave udvikler Danmarks bedste skoletoiletter. Det skaber ægte trivsel. Resultatet kan ses på den nationale trivselsmåling. 70% tilfredshed.

Det kommunale arbejdsmiljø

Den kommunale rengøringsafdeling får fantastisk APV og ægte arbejdsglæde. Samtidigt er produktiviteten ekstra høj og uden omkostninger.

Den kloge skole

Nu skal folkeskolen arbejde med branding og design. Konkurrencen mellem den private skole og folkeskolen er stærk. Her satses på faglighed og dygtige elever.

Analyse og strategi – AffaldPlus

Hvordan er det at være kunde i din forretning? Her en analyse af kunder og adfærd hos Affaldplus.

Politik 365 dage+

Et borgmestervalg skal vindes mindst 2 gange. Brave arbejder med politik. Det er branding i højeste potens.
Modtag 9 gratis lektioner i nudgingFå redskaber til at forstå og arbejde med nudging. I korte lektioner forklarer vi dig teorierne og du får eksempler på løsninger.
Skal vi ringe til dig?
Tryk her